Image
Top
Navigation

Region Midtjylland, årsrapporter

Region Midtjylland, Årsrapport 2016 – MidtKraft.
Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet Region Midtjylland_Årsrapport 2016_Koncern Kvalitet

Region Midtjylland, Årsrapport 2015 – MidtKraft.
Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.Region Midtjylland, Årsrapport 2015 - MidtKraft. Årsrapport om de forskellige indsatsområder og nye tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft for Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.

KUNDE: Region Midtjylland, Kvalitet og Lægemidler
OPGAVE TYPE: Design af Årsrapport 2015 – 2016 MidtKraft, brochurer og magasiner.

Årsrapporten omhandler de forskellige indsatsområder og tiltag i kvalitetsorganisationen MidtKraft, Kvalitet og Lægemidler / Nære Sundhedstilbud. MidtKraft består af konsulenter, som alle har rod i og omkring almen praksis.