Image
Top
Navigation

Målrettede gennemtænkte designløsninger.

Søger du en grafisk designer, som arbejder professionelt med alle former for grafisk design, ide- og konceptudvikling, så er du landet det rigtige sted

Red Zone sætter dig, som kunde i centrum. Udgangspunkt for mit arbejde er en forståelse af dit behov, dine ønsker, produkter eller forretning. Som kunde er du med i hele processen fra det første møde, til den færdig opgaveløsning. Jeg samarbejder med forskellige leverandører, inden for tryk / print, marketing og kodning, så du som kunde kan samle det hele på et sted, og din opgave føres sikkert igennem alle faser.

Uanset om omdrejningspunktet i opgaven er virksomhedens ydelser, eller produkter – har jeg hver gang lært noget nyt – og mine kompetencer, styrker og erfaring kommer kunderne til gode. De kreative designs omsættes til en resultatorienteret virkelighed, der skaber konkrete visuelle løsninger. Den skæve idé med det enkle og funktionelle design, det utraditionelle og modige – målet er at skabe indholdsrige grafiske koncepter og levere solide løsninger, der giver gode oplevelser.

Red Zone er beliggende i Aarhus ( + Svendborg på Fyn ). Red Zone drives og ejes af grafisk designer, Karin Helvig der har 21 års erfaring i branchen bag sig.

/ Design R´us
/ LYNfabrikken
/ DesignANDELEN