Image
Top
Navigation

Er du klar til at få styrket den visuelle identitet?

Design skaber nærvær og hjælper dig og dine kunder med at navigere i en tid, hvor alt er muligt og tilgængeligt…

web_design_responsive_design_RWD

Webdesign

Responsive webdesign er en løsning – der giver dig én webløsning. Selve websitet er designet og kodet således at strukturen og designet ændres og tilpasser sig computere, tablets eller smartphones, alt efter hvilken enhed sitet tilgåes. Det giver en brugervenlig navigation og optimal oplevelse. Hvis du står og skal have udviklet et nyt website i dag, bør du overveje om det skal være responsive, du for en fremtidssikret løsning, som kan ses på en computer, tablet eller smartphone. Et mobilt website (mobilvenligt webside) særlige funktioner og design giver dine kunder/besøgende en bedre brugeroplevelse og service. Du opnår at fastholde brugeren på dit site og gør en forskel ved at skabe gode oplevelser for mobilbrugeren. Med responsive web design skal du kun vedligeholde dit website et sted.

grafisk_design_koncept

Grafisk Design

Red Zone’s kompetencer inden for det grafiske spænder bredt. Det betyder, at Red Zone udvikler helstøbte og funktionelle designs til forskellige medier og platforme. Stærke grafiske designs, udvikling af webdesign og websider, visuelle identiteter, design af emballage og kreativ produktion af alle former for tryksager, ide- og konceptudvikling. Designet og designprocessen er centralt for arbejdet til tryk og websider. Det er vigtigt at designet er gennemtænkt og gør noget godt for dine kunder/besøgende.
En virksomheds visuelle identitet og brand er, hvordan du definerer dig selv, signalerer hvem du er, hvordan du ønsker at blive opfattet af dine kunder. Gennem et tæt samarbejde kommer vi frem til den bedste løsning for dig, og den rette grafiske profil for virksomheden, der formidler budskabet effektivt.

service_web_løsninger

Services + Løsninger

Den visuelle identitet signalerer hvem du, det er ofte her besøgende på din website får et førstehåndsindtrykket af dig og din virksomhed. Red Zone hjælper med af finde den rigtige løsning, hvilket webdesign der matcher dig, din virksomhed og ønsker. Red Zone er med hele vejen gennem processen af dit nye website, eller tryksag fra de første spørgsmål til design, udviklingen og til den endelige løsning.

Brand_Visuel_identitet

Profil + Visuel Identitet

Et gennemarbejdet og professionelt design styrker din virksomhedsprofil, produkter og services over hele linjen og understøtter dine budskaber, hjertet af din virksomhed og dens kerneydelse. Med en designprofil og logo design for virksomhedens samlede identitet, sender du præcis de signaler og budskaber, til dine kunder eller brugere som du ønsker, du opnår større troværdighed og en styrket markedsføring.